4. Sınıflar Arası 1. Matematik Bilgi Yarışması

4. sınıflar arası 1. Matematik Bilgi Yarışması

Alfa Grup Eğitim Kurumları tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Okullar Arası 1. Matematik Bilgi Yarışması için geri sayım başladı.

Bu yarışma ile ilkokulların 4. Sınıflarına devam etmekte olan öğrencilerin matematik dersine olan ilgilerini, bilgi seviyelerini ve bilişsel düşünme düzeylerini arttırmak; matematiksel özel yeteneklerini ve matematiğin eğlenceli taraflarını keşfetmelerini sağlamayı hedeflemekteyiz.

Yarışmaya Başvur

Yarışma başvurusunu "Başvur" butonuna tıkladıktan sonra açılacak formu doldurarak yapabilirsiniz. Başvuruda bulunarak yukarıda verilen yarışma yönergesindeki koşulları ve yarışma kurallarını kabul etmiş sayılırsınız.

Başvuru İçin Kalan Süre

• 00Gün
  • 00Saat
  • 00Dakika
  • 00Saniye

Bize Ulaşın

Yarışma ve okulumuz hakkında merak ettiklerinizi bilgi@alfagrup.k12.tr adresinden veya 0850 888 2532 numaralı telefondan öğrenebilirsiniz.