Anaokulu

çekirdekten.alfalıyız-01-compressor

Kademeler

Anaokulu Eğitimine Bakış Açımız

En küçük Alfalarımıza verdiğimiz eğitimle zihin ve duygu gelişimini destekliyor, erken yaşlardan itibaren olumlu alışkanlıklar kazandırıyoruz. İlköğretime hazırlık niteliğindeki eğitim programımızla doğru ve güzel Türkçe konuşmalarına yardımcı oluyor, yabancı dil ve iletişime bağlı dil kullanımının alt yapısını oluşturuyoruz.

Çocukların gelişimlerini desteklemek amacıyla bu yaşlardan itibaren deneyim odaklı eğitim felsefemizi atölye uygulamalarımızla hayata geçiriyoruz. Eğitim programımızda çocukların sosyal, duygusal, dil, öz bakım, psikomotor ve bilişsel alanlarındaki gelişimlerini destekleyen etkinlikler düzenliyoruz. Tüm etkinliklerimizde çocukların gelişim özelliklerini, yaşlarını, bireysel özelliklerini, farklılıklarını, ilgi ve gereksinimlerini dikkate alıyoruz.

Eğitim Hayatına Güçlü Başlıyoruz

Dinamik Eğitim Sistemimizle; Çocukların sosyal, duygusal, ruhsal, ahlaki, fiziksel ve zihinsel açılardan dengeli biçimde çok yönlü gelişebilmesi ve ileride kendi kendini yönetebilen bireyler olup, kim oldukları ve hayatta ne yapmak istediklerine dair ipuçlarına sahip olabilmeleri için, özgür iradeleriyle seçtikleri atölyelerde, ilgilerini bilgiye dönüştürmeye yardımcı oluyoruz.

BRJS

İngilizceye Yabancı Kalmıyoruz

Çalışmalarımızda oyun kavramını merkeze alıyor, küçük alfalarımızın aktif katılım sağlayabileceği drama, fiziksel anlatım, müzik, kuklalar gibi atölyelerle İngilizce öğrenmelerini sağlıyoruz. Zengin görsel ve işitsel araçlar, günlük konuşma etkinlikleri, hareket eşliğinde söylenen şarkılar, tekerlemeler ve oyunlar öğrendiklerini pekiştirmede büyük rol oynuyor.

jerry-wang-LXIH6QHz6ko-unsplash (1)

Kendi Oyuncaklarımızı Üretiyoruz

Kullandığımız ahşap malzeme ve doğal materyaller ile çocuklarımızın el becerisini geliştiriyor, hayal gücünü ve yaratıcılığını destekliyoruz. Yapabilirim duygusu aşıladığımız minik Alfalarımızın kendi ürettikleri oyuncaklarla oynarken aldığı keyfi görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

toprak-01-compressor

Toprağa Dokunarak Öğrenmelerini Sağlıyoruz

Minik Alfalarımızla tohumdan fideye, fideden ürüne varan süreci öğrencilerimizin toprağa dokunarak yaşamasını, tabiatı sahiplenerek ona karşı sorumluluklarını yerine getirmelerini sağlıyoruz.

zaman-yönetimi-anaokulu-01-compressor

Keşfetmeye ve Karar Vermeye Teşvik Ediyoruz

Benzer ilgi alanlarına sahip, farklı yaş gruplarındaki çocukların kendi iradeleriyle seçtikleri atölyelerimizde; çocuklarda işbirliği ve yardımlaşma bilincini oluştururken, çocuğun güçlü olduğu yönleri keşfetmesine fırsat tanıyarak, içsel motivasyonunun gelişmesini sağlıyoruz.

kalıcı-bağlar-anaokul-photos_kalıcı-bağlar-compressor (1)

Kalıcı Bağlar Kuruyoruz

Çocuklarımızın gelişimini destekleyen okul-aile ilişkilerinde güven ve dayanışmanın; karşılıklı, açık ve sürekli olabilmesi adına kurduğumuz Aile Akademisi Ve Atölyesi ile çocuklarımızın geleceğini sağlam temeller üzerine kuruyor, geleneksel hale gelen etkinlik, gezi ve şenliklerimiz ile  önemli aile bağlarımızı güçlendiriyoruz

yabancı-diller-anaokul-01-compressor

Keşfedilmeyi Bekleyen Dünyanın Kaşiflerini Yetiştiriyoruz

Çocuğun sürecin her evresinde sorumluluk alarak aktif katılım sağladığı, hayatın içinden seçilen konuların işlendiği, merak ve araştırmanın ön planda tutularak, birçok kaynak ve teknik ile ulaştığı bilgiyi kalıcı hale getirdiğimiz bu sistemde iş birliği ve yardımlaşma bilincini bir yaşam şekline dönüştürüyor; çocuğun sorgulama, problem çözme, empati kurma becerilerini keşfetmelerini sağlıyoruz.

mutfak-01-min

Doğal Mutfağımızdan Sağlıklı Besleniyoruz

Okulumuzda yanında sağlıklı ve dengeli beslenme alışkanlığı kazanmaları için kendi mutfağımızda onların damak tadına uygun, katkı maddesi içermeyen, ev yapımı ürünler kullanıyoruz. Minik Şeflerimiz ile birlikte ürettiğimiz reçel, marmelat, salça, yoğurt, turşu, erişte gibi ev yapımı ürünlerimizi keyifle tüketiyoruz.

Ailemizi Instagram'da Takip Edin