İç Kayıt Yenileme Bilgi Formu

Sayın Velimiz,

Alfa Grup Eğitim Kurumları olarak tüm okullarımızda yeni dönem kayıtlarımızın başlaması ile birlikte yeni dönem kayıt ücretlerimiz de belirlenmiştir.

2021-2022 Eğitim- Öğretim dönemi ücretleri ve politikası internet sitemizde yer alacaktır. Yeni kayıt döneminde önceliğimiz iç kayıtlara verilmiştir. İç kayıt olan kendi velililerimizin yeni dönem ücret artışlarından etkilenmemeleri adına 27.02.2021 tarihine kadar kayıtlarını yenilemeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar kayıt yenileme randevularınız ‘Kurumsal İletişim’ birimimiz tarafından ayarlanacak olup Okul Müdür ve Müdür Yardımcılarımız ile gerekli görüşmeleriniz sağlanacaktır.

Alfa Grup Eğitim Kurumları kendi öğrencisi için belirtilen tarihte öğrencimizin bu yılki eğitim ücreti üzerinden %10 artış yaparak kayıtlarını yeniler. Belirtilen tarihte kayıt yenilemeyen velilerimiz %10 artış ile geçiş haklarını kaybetmiş olup yeni dönem ücret politikasına tabi olacak ve kayda geldiği dönemin ücretine göre kayıt yapılacaktır. Geçmişe dönük işlem asla yapılmaz. Bu konuda hassas davranmanızı ve verilen tarihe göre hareket etmenizi önemle vurgularız.

Sevgi ve saygılarımızla…

NOT: Kurumumuz %10 artış için sadece eğitim ücretini kapsayacak olup servis, yemek ve kırtasiye için aynı ücret politikasını taahhüt edemez. Servis ücretleri anlaşmalı firmamız ile belirtilen tarihte sitemizde yayınlanır ve anlaşma aracı firma ile yapılır.

Yeni Batı Mahallesi 2401.Sokak  No:1 Batıkent / Yenimahalle  /  ANKARA

Tel: 0 850 888 25 32-3