KAYIT

ALFA’NIN DEĞERLERİ DEĞERLİLERİ

En değerli varlıklarımıza, çocuklarımıza,  bırakabileceğimiz en büyük miras eğitimdir. Bu bilinçle hareket eden siz velilerimize Alfa Ailesi’ni düşündüğünüz için teşekkür ederiz. Size, yeni ve harika bir yolculukta eşlik etmenin heyecanını yaşıyoruz. Ve Yunus’un da dediği gibi:

Gelin tanış olalım,

işi kolay kılalım.

sevelim, sevilelim,

dünya kimseye kalmaz.

Sorularınız veya endişlerinizin olabileceğinin farkındayız. Alfa Ailesi olarak size her adımda yardımcı olmaya hazırız. Başka sorularınız veya kişisel durumunuzu görüşmek isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

Sevgilerle,

Alfa Ailesi

KAYIT SÜRECİ

• null

Öğrenci kayıt başvurularımız okulumuzdan veya internet sitemiz üzerinden alınan randevular doğrultusunda gerçekleştirilir..

• null

Başvuru doğrultusunda veli ve öğrencilerimizi tanımak ve ailemizi tanıtmak üzere randevu verilir ve yüz yüze görüşme yapılır

• null

Yüz yüze görüşme sonucunda velimiz ve öğrencimiz ailemizin bir parçası olmak istiyorsa öğrencimiz mülakat görüşmesine alınır.

• null

Mülakat sonucu ve okula kabul kararı velilerimize bildirilir

Ön Kayıt Formu

1 Step 1