LİSE

Alfalar "Nasıl" Başarır

ALFALAR

2 Kademeli Lise Sistemi

Kalite asla bir tesadüf değil, daima akıllı bir gayretin sonucudur

John Ruskin

9 - 10. SINIFLAR

“Eğitim kıvılcımla ateş yakmaktır, boş bir kabı doldurmak demek değildir.“

Sokrates

• • •

Çocuklar yeni şeyler keşfederek yaşamı öğrenmeye çalışırlar. Aslında hayatı öğrenmek tüm yaşamımız boyunca devam eden bir süreçtir. Yaşam ve şartları sürekli değişir, keşfederek öğrenmeye alışan çocuk bu değişime ayak uydurur ve öğrenmelerinin hayat için olduğunun farkına varır.

Bizlerde çocuklarımızın bu öğrenme tecrübelerini kalıcı kılmak için deneyimlerini artırmaya çalışıyoruz. Kurumumuz öğrenci merkezli eğitim-öğretim modelini benimsiyor.

Öğrencilerimiz öğrenme sürecinin tam merkezindedir ve akademik & pratik becerilerini laboratuvar & atölye çalışmalarıyla tamamlarlar.

11 - 12 . SINIFLAR

“Eğitimin kökleri acı, meyveleri tatlıdır.”

Aristoteles

• • •

Yaşadığı çağın farkında olan, tarihini merak eden, okuyan, düşünen, üreten, milletine ve insanlığa faydalı bireyler yetiştirmeyi hedeflediğimiz üniversiteye hazırlık gruplarımızda, gençlerimizin kendilerine en uygun mesleği seçmesi için çalışıyoruz.

Gençlerimizin hangi mesleği seçtiği kadar, hayatın hızlı değişimine ayak uydurabilmek için donanmış oldukları bilgi ve beceriler de önemlidir. Gençlerimizin çalışma hayatında kendilerine uygun bir yer edinmek için gerekli sınavları başarıyla atlatabilecekleri yoğun bir çalışma ortamı sağlıyoruz.

Güncel gelişmeleri takip eden, alanında başarılı, öğretmeyi- dersi-bilgiyi seven, öğrencinin yüreğine dokunan ve ufkunu açan bir öğretmen kadrosuyla çalışıyoruz. Bir çocuğu başarıya ulaştıran hedefleri, idealleri ve bunların uğrunda verdiği mücadeledir.

Yaklaşan Etkinlikler