Kaliteli Eğitim;

Kurs

Kurs Merkezi

Eğitim Anlayışımız

Güven ve başarı ile büyüyen Alfa Ailesi olarak biliyoruz ki:

“Her çocuğun mutlaka güçlü olduğu bir yön vardır.” Bu yaklaşımla hedefimiz çocuğumuzu; güçlü yönlerine uyandırmak, daha yüksek düşünebilme kapasitelerini açmak, bu yolda onları istekli olmaya yönlendirmek ve gelişimlerini sağlamak. Böylece sosyal değişimin kaynağı olan

• “eğitim” yoluyla her şeyden önce
  • “kalbi ve zihni uyum” içinde gelişmiş
  • “gerçek insan dünyası” oluşturmak istiyoruz.

Okullarımız Hakkında

Öğrencilerimizle birlikte gelişiyor ve büyüyoruz.

Eğitimci kimliğimizin bize kazandırdığı en önemli değerlerin başında eğitime verdiğimiz önem geliyor. Sevgi temelleri üzerine inşa ettiğimiz eğitim anlayışımızda her öğrencimize kalpten davranıyoruz. Ülkemizin gelişmesinde  “eğitimin” büyük rol oynadığına yürekten inanıyoruz. Tüm öğrencilerimize bilimsel ve sanatsal yaklaşımları öğretirken, her birinin “özünde iyi insanlar” olabilmesi için çabalıyoruz. Biliyoruz ki, doğru yaklaşımla her çocuk yapabilir, her çocuk başarabilir. Kurumumuzu başarıya ulaştıran ilkelerimizle çıktığımız bu yolda, ilerledikçe ne kadar doğru değerlere sahip olduğumuzu görmekten gurur duyuyoruz.

Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.
Mustafa Kemal Atatürk

Temiz Okul, Sağlıklı Alfalar

Milli Eğitim Bakanlığı ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 27 Temmuz 2020 tarihinde imzaladığı “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü” kapsamında Alfa Grup Eğitim Kurumları;  “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu” içerisinde belirtilen talimatları tam ve eksiksiz olarak yerine getirmiş ve TSE onaylı “Okulum Temiz” belgesini almaya layık görülmüştür.