Alfaların Dünyası Blog Sayfası

Merhaba, bu sayfada sizlere Alfa ailemizi oluşturan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından kaleme alınan birbirinden güzel yazıları sunuyoruz. Blog sayfamızda tarih, bilim, sanat ve yaşam konularında yazılmış makale ve araştırmaları yayınlıyoruz. Yeni yayınlardan haberdar olmak için mail bültenimize abone olabilirsiniz.

Bilim

Sanat

Yaşam

celik

Antik Yunan’da olimpiyatları kazanan kişiye defneden yapılma bir taç takılırdı. Arkeolojik kazılardan çıkan Apollon heykellerinin başında hep defneden bir taç bulunurdu. Antik hikayelerde zafer denilince akla gelen defne tacının hikayesi ne peki?

celik

“Hava ılık, rüzgârlı ve oldukça güzeldi. Hiçbir şeyden habersiz normal yaşantımıza devam ediyorduk. Fırtınadan önceki sessizlik gibi deniz

Test test test test

Yaz Okulu

Yaz okulumuz Ağustos ayında ilkokul ve anaokulumuzda devam etmektedir.