6 ve 7. Sınıflar Online Dil Eğitimi Programı

ONLİNE DİL EĞİTİMİ AMACIMIZ

Alfa Grup Eğitim Kurumları olarak pandemi sürecinde öğrencilerimizin dil eğitiminden uzaklaşmaması adına online eğitimle yabancı dil derslerine devam edeceğiz. Yabancı dil tekrar edildikçe ve kullanıldıkça pekişir ve öğrenilir. Bu hedefle alfalarımızın yeteneklerinin üzerine gidilerek konuşma, yazma, dinleme ve okumaya yönelik ders programı yapılmıştır. Ayrıca programımızda öğrencimizi araştırma yapmaya teşvik edeceğiz. İnteraktif slayt ile ders anlatımı, eğitsel oyunlar, sunum ve sistematik takiple dil eğitimimizi eğlenerek geliştireceğiz. Öğrencilerimizin özgüvenle başka bir bireyle yabancı dil konuşabilmesi için derslerine farklı yabancı kişiler katılım sağlayacaktır. Öğretmen gözetiminde yapılan bu etkinlik sayesinde öğrencilerin konuşma becerileri gelişim gösterecektir.

• Program dâhilinde derslerimiz 2 hafta sürecektir.
  • Sınıf listeleri ve ders programı aşağıdaki programda bulunmaktadır.
  • Derslerimiz Zoom uygulaması üzerinden sağlanacaktır ve whatsapp gruplarından ders linkleri yönlendirilecektir.
  • Öğrencimizin derse katıldığı esnada kamera ve mikrofonu açması gerekmektedir.
  • Her ders esnasında yoklama alınacaktır.
  • Öğrencimiz ders esnasında gerekli olan kalem defter vb. ihtiyaçlarını ders başlamadan önce tamamlamalıdır.
  • Öğrencimizin ders esnasında bulunduğu odada dikkatini dağıtmayacak gerekli tedbirlerin alınmasını siz değerli velilerimizden rica ederiz.

SAĞLIKLA VE SEVGİYLE KALIN

ALFA GRUP AİLESİ