YOĞUNLAŞTIRILMIŞ AYT & LGS KAMPI PROGRAMI

Sayın velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz,

Bu yıl hayatımızın en önemli dönüm noktalarından biri olacaktır. Hayallerinize kavuşacağınız, başarılı olma yolunda fedakârlıklar yapacağınız, tüm gücünüzle inanarak çalışacağınız, sizi ulaşmak is tediğiniz noktaya götürecek, uzun soluklu, zaman zaman zorlu zaman zaman eğlenceli yoğun bir çalışma dönemine güçlü bir Ağustos kampı ile başlıyoruz.

Kampımız 9-27 Ağustos tarihleri arasında yapılacak ve üç hafta sürecektir. Bu kampımızda anlatılacak konular YKS-LGS sınavında en fazla soru çıkan ve öğrencilerimizin en çok zorlandığı konulardan oluşmaktadır. Kampı verimli geçirmek, ödevleri zamanında yapmak, kampa devamsızlık yapmayarak düzenli bir şekilde takip etmek yarış halinde olduğumuz bu sınav sürecinde bizim rakiplerimize karşı bir adım önde başlamamızı sağlayacaktır.

Şimdiden öğrencilerimizin başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

LGS KAMPI DERS SAATLERİ

AYT KAMPI DERS SAATLERİ

Not 1: Pazartesi sabah seviye belirleme sınavı ile başlanacaktır.

Not 2: Ücretli servis Batıkent meydandan saat 08.30’da kalkacaktır.

LGS kamp dönemi haftalık ders programını indirmek için tıklayınız.