• Geleceğin Alfalarını

Üstün Başarılar Elde Ediyoruz

ALFA GRUP EĞİTİM KURUMLARI

Anadolu Lisesi

Çocuklar yeni şeyler keşfederek yaşamı öğrenmeye çalışırlar. Aslında hayatı öğrenmek tüm yaşamımız boyunca devam eden bir süreçtir. Yaşam ve şartları sürekli değişir, keşfederek öğrenmeye alışan çocuk bu değişime ayak uydurur ve öğrenmelerinin hayat için olduğunun farkına varır.

Bizlerde çocuklarımızın bu öğrenme tecrübelerini kalıcı kılmak için deneyimlerini artırmaya çalışıyoruz. Kurumumuz öğrenci merkezli eğitim-öğretim modelini benimsiyor.

Öğrencilerimiz öğrenme sürecinin tam merkezindedir ve akademik & pratik becerilerini laboratuvar & atölye çalışmalarıyla tamamlarlar.

Öğrencilerimize öğrenmeyi öğreterek öğrenme sürecinin sağlıklı bir şekilde gerçekleşip süreklilik arz etmesini sağlıyoruz. Öğrenmenin kalıcı olması için öğrencilerimize öğrendikleri teorik bilgileri laboratuvar ortamında uygulatarak tam öğrenmeyi gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin geçmişini bilen, içinde bulunduğumuz zamanı iyi değerlendiren ve geleceğe yön veren bireyler olması için, etkili ve doğru yabancı dil eğitimleri veriyoruz. Dahil olduğumuz ya da önayak olduğumuz sanat, spor, münazra, mun ve proje gibi çalışmalar ile de çağını sürükleyen bireyler yetiştiriyoruz.

Çocukların gelişimlerini desteklemek amacıyla bu yaşlardan itibaren deneyim odaklı eğitim felsefemizi atölye uygulamalarımızla hayata geçiriyoruz. Eğitim programımızda çocukların sosyal, duygusal, dil, öz bakım, psikomotor ve bilişsel alanlarındaki gelişimlerini destekleyen etkinlikler düzenliyoruz. Tüm etkinliklerimizde çocukların gelişim özelliklerini, yaşlarını, bireysel özelliklerini, farklılıklarını, ilgi ve gereksinimlerini dikkate alıyoruz.

Adresimiz

Bahçekapı Mahallesi, 2453. Sokak, No:49, Şaşmaz/Etimesgut/Ankara