Alfa'nın Değerli Veli Adayları

En değerli varlıklarımıza, çocuklarımıza,  bırakabileceğimiz en büyük miras eğitimdir.

Bu bilinçle hareket eden siz velilerimize Alfa Ailesi’ni düşündüğünüz için teşekkür ederiz. Size, yeni ve harika bir yolculukta eşlik etmenin heyecanını yaşıyoruz.

Yunus’un da dediği gibi:

Gelin tanış olalım,

işi kolay kılalım.

sevelim, sevilelim,

dünya kimseye kalmaz.

Sorularınız veya endişelerinizin olabileceğinin farkındayız. Alfa Ailesi olarak size her adımda yardımcı olmaya hazırız. Başka sorularınız veya kişisel durumunuzu görüşmek isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

Sevgilerle…

alfa-akademi-koleji

Sayın veli adayımız, sizlerle iletişime geçerek okullarımız hakkında ilgili öğretmenlerimizle randevu oluşturmak ve size özel tekliflerimizi sunmak amacıyla aşağıdaki formu doğru ve eksiksiz şekilde doldurmanızı rica ederiz. Bize gönderdiğiniz bilgiler doğrultusunda sizlerle iletişime geçilecektir.

Ön Başvuru ve Burs Başvurusu Aydınlatma Metni

1 Step 1