Bilim ve Kültür Gezileri

Alfalar için dünya çok küçük! Bilim proje yarışmaları ve kültür gezilerimizle bu güne kadar Lüksemburg, Belçika, İsviçre, Tunus ve Kore gezilerimizi gerçekleştirdik. Aynı heyecanla dünyayı keşfetmeye devam!

Uluslararası Yarışmalar

Proje takımlarımızla her yıl dünyanın dört bir yanında yapılan uluslararası yarışmalara gerek yüz yüze, gerekse online olarak katılıyor; hem projelerimizi, okulumuzu ve ülkemizi dünyaya tanıtıyoruz hem de ödüller kazanarak öğrencilerimizin kariyerlerlerine katkı sağlıyoruz.

• Sub title goes here

Ulusal Yarışmalar

TÜBİTAK, Kanguru, Tales gibi prestijli ulusal yarışmalara geliştirdiğimiz özgün projelerle katılarak, dereceler alıyoruz.

• Alfa Bilim Projeleri

2020 yılında başlattığımız INTOC Global projesi ile 30'dan fazla ülke ve 3000'den fazla öğrenciye Alfa olarak ev sahipliği yapıyoruz. Uluslararası online dersler ve yarışmalar düzenliyoruz.